Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası sanlıurfa urfa urfa haber

Bu haber kez okundu.

Üniversitelerde online eğitim kararı
Omicron varyantı tedirginliği ülkemizi ve tüm dünyayı sararken online eğitime geçilip geçilmeyeceği konusu yeniden gündeme geldi. Bilindiği üzere koronavirüs ilk patlak verdiğinde online eğitim modeline geçilmiş, ardından gerekli tedbirler alınarak yüz yüze eğitime devam edilme kararı verilmişti.
Bazı üniversitelerde uygulamalı dersler hariç tüm derslerin online yapılması kararlaştırıldı. Diğer üniversitelerde de bu konu ile ilgili hazırlıklara başlandığı öğrenildi.
Koç Üniversitesi, 7 Ocak 2022’ye kadar Tıp ve Hukuk fakültelerinde uygulamalı dersler hariç diğer tüm derslerin online yapılmasını kararlaştırdı. Üniversite, iki haftalık çevrimiçi sürecin ardından 10-21 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak final sınavlarının da online düzenleneceğini duyurdu.
Boğaziçi Üniversitesi de 4 Ocak 2022’ye kadar derslerin çevrimiçi işleneceğini, talep doğrultusunda etkinliklerin ileri bir tarihe erteleneceğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48