Öne Çıkanlar Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay pek çok yeniliği hayata geçirecek Urfada Trafik Kazası sugsat

Bu haber kez okundu.

Balıklıgöl'de Filistin'e destek için oturma eylem yapıldı

Şanlıurfa'da sivil toplum kuruluşları, Cuma namazı sonrası Filistin'e destek amacıyla Balıklıgöl Platosunda basın açıklaması düzenledi

STK'lar adına açıklama yapan Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun," İsrail mazlum Filistin halkına yönelik 75 yıldır uyguladığı sistematik soykırım planları her geçen gün şiddetini arttırmakta, mazlumların ahı arş-ı ala-yı inletmektedir. ABD’nin şımarık çocuğu Siyonist çete, tüm temel insan haklarını hiçe sayarak sivil yerleşim yerlerini, Pazar yerlerini, kampları, ve hatta hastaneleri bombalayabilmektedir. Üye ülkelerin hakkını koruması gereken BM’nin kontrolündeki okullar bile acımasızca bombalanmaktadır. Oralara sığınmış çoğu çocuk yüzlerce insan katledilmiş durumdadır.
25 günde 3 bini çocuk 8 bin insan öldürüldü. 18 bin insan yaralandı 600 binin üzerinde insan yerinden edildi. Mazlumu zalim, zalimi mazlum gösteren bu hokkabaz düzende, bu küresel düzenbazlık karşısında, Filistinli çocuklar barışa uyansın diye, Aksa’nın mahzunluğu, Dünya’nın sessizliği sona erinceye kadar Filistinlilerin seslerini çığlığa dönüştürmek boynumuzun borcudur”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49