Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik, Şanlıurfaspor'u ziyaret etti
Şanlıurfaspor’un bu yıl çok iyi futbolcuları bünyesine kattığını belirten Bakan Çelik, takımın performansının her geçen gün daha da artırdığını ifade etti.
Şanlıurfaspor’u yakından takip ettiğini anlatan Çelik, “Her gün ilk olarak takımın durumunu kontrol ediyorum. Şu anda çok iyi bir başarı yakaladınız. Ziraat Türkiye Kupası ve ligde gayet güzel gidiyorsunuz. Bu başarıyı devam ettirmelisiniz. Bu başarınızı bu akşamki maçta da sürdüreceğinize inanıyorum" dedi.
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç da A Grubu'nda daha önce oynadıkları karşılaşmalarda Gaziantepspor'u 2-1 ve Kırklarelispor'u 3-1 yendiklerini belirterek Osmanlıspor’u da mağlup edip 3'te 3 yapmayı hedeflediklerini ifade etti.
Bakan Çelik, daha sonra Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Büyükfırat, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı ve Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, Teknik Direktör Kemal Kılıç ve futbolcularla sohbet etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48