Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde, ithal büyükbaş besilik hayvan başvuruları tamamlandı. Eyyübiye Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü bünyesinde görev yapan hayvan sağlığı birimi veteriner hekimleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, üreticilerden gelen başvuru işlemleri sona erdi.

Haliliye’de Kazı Yapan 2 Kişi Suçüstü Yakalandı
Haliliye’de Kazı Yapan 2 Kişi Suçüstü Yakalandı
İçeriği Görüntüle

BAŞVURULAR 6 ŞUBAT’TA SONA ERDİ

Şanlıurfa’da 26 Ocak 2026 tarihinde başlayan ithal büyükbaş besilik hayvan başvuru süreci, 6 Şubat 2026 itibarıyla sona erdi.

380 BESİCİ BAŞVURU YAPTI

Eyyübiye Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, Eyyübiye genelinde üretim yapan 380 besici, ithal besilik hayvan temini için başvuruda bulundu.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, mesai saatleri dışında da çalışmalarını sürdürerek, tüm başvuruların Besicilik Başvuru Sistemi’ne girişlerini tamamladı.

İLÇE MÜDÜRÜ İZGİ’, ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Eyyübiye Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsa İzgi, sürece ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

” Eyyübiye Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü hayvan sağlık biriminde görevli Veteriner Hekim’lerimiz an itibari ile Büyükbaş besilik İthal hayvan başvurusu yapan üreticilerimizin 380 adet başvurusu alınmış olup besilik başvuru sistemine girişleri yapılmıştır. Eyyübiye Tarım ve Orman ilçe müdürlüğü olarak üretim yapan üretime katkı sunacak olan tüm Üreticilerimizin yanındayız . Tüm üreticilerimize hayırlı olsun..İthal büyükbaş besilik hayvan başvurusu 06.02.2026 tarihinde başvuru süresi bitmiştir .Eyyübiye Tarım ve Orman ilçe müdürlüğümüze 380 başvuru yapılmıştır. Tüm başvuralar an itibarıyla akşam mesaisinde başvuruları Besicilik sistemine kayıtları yapılmıştır”