AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

Yazmacı, "Ortak evimiz dünya için henüz geç değil" Yazmacı, "Ortak evimiz dünya için henüz geç değil"

Genel Başkanı Yılmaz’ı İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve meclis üyeleri karşıladı.

Ziyaret ve temasların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Konferans Salonu’nda partililerle bir araya gelerek basın açıklaması düzenledi.

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,

 “ Ankara'dan uçakla Adıyaman'a geldik. Burada da benzer bir program düzenledik. Önceki programımızı tekrarlayarak, sizlerle buluşmak, bilgi vermek ve 31 Mart seçiminde milletimizin bize iletmek istediğini anlamak için buradayız.

Ayrıca yerel seçimlerde gösterdiğiniz gayret ve çaba için teşekkür etmek, seçimi kazanan kardeşlerimizi tebrik etmek ve seçimi kaybeden kardeşlerimizi de gayretlerinden dolayı tebrik etmek istiyorum.

Bundan sonraki süreçte yeniden aday olduklarında geleceğe güçlü ve inançlı bir şekilde yürümeleri için teşkilatlarımıza motivasyon sağlamak amacıyla buradayız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi