Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı mehmet yılmaz calısır cadır

Bu haber kez okundu.

Yazmacı, TOKİ ev hak sahipliğinden feragat etti

TOKİ'nin depremzedeler için yaptığı ve kurayla dağıttığı deprem konutlarından Şanlıurfa'da AK Parti Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’ya ev çıkması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Yaşanan tartışmaların ardından Milletvekili Yazmacı, hak sahipliğinden feragat ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Yazmacı, “Doğduğum, büyüdüğüm, annemden kalan ve ablamın da hakkı bulunan evimizin 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasar alıp yıkım kararı çıkmasının ardından hak kaybı yaşanmaması, bir konut çıktığında da ihtiyaç sahibi bir aileyle paylaşılması düşüncesiyle yaptığım bir başvuru hususunda, bir anda tek bir merkezden düğmeye basılmış gibi organize bir şekilde itibar suikastı yapılmaya çalışıldı.

Benim ihtiyaç sahiplerine, özellikle 6 Şubat depreminde neler yaptığıma en çok depremzede kardeşlerim şahittir. Ancak, bunları birilerine reklam yapmanın hiçbir zaman peşinde olmadım.

Araştırıp doğruyu öğrenmeden; bir yolsuzluk, hukuksuzluk, ahlaksızlık yakalamışlar gibi saldıranları, kamuoyuna açık, noter huzurundaki bir kurayı siyasi istismara dönüştürenleri muhatap alıp cevap vermeyi düşünmem bile. Sadece, bu dezenformasyon nedeniyle varsa gönlünde, zihninde küçük bile olsa “acaba” sorusunu oluşturduğum samimi vatandaşlarımız için bu konuyu açıklama gereği duyuyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, hükümetimizin ve partimizin depremin ardından gösterdikleri yoğun çabalara; birilerinin haksız ithamları yüzünden halel gelmemesi adına HAK SAHİPLİĞİMDEN feragat ettim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49