Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da AK Parti’ye katılım ve destek sürüyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye her seçimde büyük destekler vererek rekorlar kıran şehir Şanlıurfa’da AK Aday Beyazgül gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’da siyasetin önemli simalarından olan duayen siyasetçi geçmiş dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Emirler Kanaat Önderi Seyyit Mehmet Ali Güneş ve Ailesi ile bir araya geldiler.
Aile bireylerinden AK Parti’ye ve Şanlıurfa’da AK Adaylara destek sözü alınan buluşmada önceki dönem Konuklu Belediye Başkanı Halaf Yıldız, Önceki dönem Milletvekili Seydi Eyüpoğlu ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Güneş ve ailesinin AK Parti’ye katılmaları münasebetiyle rozetlerini taktılar.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yeni dönemde Şanlıurfa için daha yapacak çok projesi olduğunun altı çizilen buluşmada AK Parti’ye ve AK Adaylara tam destek sözü verildi. Başkan Beyazgül de Emirler Kanaat Önderi Seyyit Mehmet Ali Güneş ve Ailesi’ne, Emirler halkına teşekkür ederek 31 Mart’ta Şanlıurfa’da zaferi göğüsleyeceklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49