Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da aday adayları gelecek telefonu bekliyor!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkan adaylarını 7 ve 15 Ocak’ta açıklayacağını belirti. Açıklamanın ardından Şanlıurfa’da aday adayları telefon başında heyecanlı bekleyiş başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı'nı 7 Ocak'ta açıklayacaklarını belirtti. Adayların yarısının açıklanacağını belirten Erdoğan, diğer belediye başkan adaylarının da Ankara'da açıklanacağını kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "A'dan Z'ye hepsi hem sürprizdir hem de inşallah hepsi partimizin yerel yönetim seçimlerindeki kazanma azminin ifadesi olacak” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından Şanlıurfa'da Büyükşehir ve 13 İlçe Belediye Başkanlığına aday adayı olan bir çok isim AK Parti Genel Merkezinden gelecek telefonu beklemeye başladı. Bazı Belediye Başkan adayları ise telefonunun meşgul olmaması için gelen aramalardaki telefon konuşmalarını çok kısa tutuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49