Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Birecik’te Gök, görkemli bir şekilde seçim bürosunu açtı
Birecik Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) belediye başkan adayı olan operatör doktor Süleyman Gök, halka daha güzel projelerini anlatmak için seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşkuyla gerçekleşti.
Konuşmasında, Birecik ilçesinin tarım şehri olduğunu belirten Gök, üçüncü bir köprü ve fıstık ağaçlarını sulama projesi gibi önemli projeleriyle ilçenin geleceğine dair vizyonunu paylaştı. "Hiçbir şey için geç kalmış değiliz" diyerek cesaret veren Gök, ilçenin potansiyelini vurgulayarak, güçlü bir gelecek için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.
Açılışa katılan misafirleri tek tek karşılayan Süleyman Gök, vatandaşların takdirini topladı. Misafirlerden aldığı tebriklerle güçlenen Gök, katılan herkesin desteği ve ilgisinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Aynı zamanda, siyasi farklılıklara rağmen herkese eşit mesafede durduklarını ve demokratik süreçte herkesin fikrine saygı gösterdiklerini vurguladı. Açılış, Birecik ilçesindeki siyasi atmosferi hareketlendirirken, Süleyman Gök'ün liderlik ve halkla ilişkiler becerileri takdir topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49