Beşiktaş paramparça Özlenen tablo bu olmalı!Şampiyon Belediye'ye büyük alkış!Herkesi mutlu etti!Bu yarışa kalp dayanmaz!
Önceki Haber
PTT 1. Lig'de son haftaya girildiği halde hala heyacan bitmedi ve bir an eksilmedi. Birbirinden çekişmeli maçların yanında muhteşem goller ve sürpriz sonuçlar bu lige renk kattı.
Hiçbir takım maç öncesi ortaya çıkıp 'Ben bu maçın favorisiyim, kazanırım' diyemedi. Böyle olunca da maçların sonuçları da hakemin bitiş düdüğü ile belli oldu. Böylesine çekişmeli maçların sonucunda mutlu sona ulaşan ilk takım Büyükşehir oldu.
Gerçekten Teknik Direktör Cihat Arslan ve oyuncuları aslanlar gibi savaşarak analarının ak sütü gibi şampiyonluğu hakettiler.
 
İKİNCİ KİM OLACAK?
Şimdi Süper Lig'e direk çıkacak 2. takım aranıyor. Son hafta öncesinde bence Kahramanmaraş'ta maçın son üç dakikasına kadar ölüp ölüp dirilen Balıkesirspor, son üç dakikada attığı iki golle maçı kazanıp büyük bir avantaj elde etti. Balkes, bu hafta kendi sahasında şampiyon Belediyespor'dan bir puan dahi alsa Süpe Lig'e merhaba diyecek. Balıkesirspor'un en yakın takipçisi Orduspor ise deplasmanda Şanlıurfaspor'u mağlup edip Balıkesir'den gelecek haberi bekleyecek.
 
PLAY-OFF HEYECANI
Lig biter bitmez Süper Lig'e çıkacak 3. takımı bulmak için play-off heyacanı başlayacak. Balıkesirspor veya Orduspor'dan birisi Süper Lig'e çıktıktan sonra Ankaraspor, Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor arasında bu defa play-off heyacanı yaşanacak. Burada her takım her takımı zaten yenebilecek düzeyde.
Bakalım buradan mutlu sona kim ulaşacak.
 
KİM VEDA EDECEK?
Kahramanmaraşpor'un daha önce ligden düştüğü PTT 1. Lig'de Tavşanlı ve 1461 Trabzon da lige veda etti. Ligden düşecek son ekip ise Fethiyespor veya Boluspor'dan biri olacak. Ligde 37 puanla 15. sırada bulunan Boluspor, son haftada Denizlispor'u konuk ederken, 35 puanlı Fethiye ise Gaziantep BŞB. deplasmanında 3 puan mücadelesi yapacak. Boluspor maçı kazandığı takdirde ligde kalacak.
Fethiyespor, deplasmanda Gaziantep Belediye'yi yener Boluspor mağlup olur veya berabere kalırsa ligde kalacak..
 
ALTINORDU GERÇEĞİ!
YILLAR önce İzmir'in bir Altınordusu vardı. O yıllarda oynadığı futbolla yetiştirdiği futbolcularla Türk futboluna adını altın harflerle yazdırmıştı. O efsane bitti. Amatörlüğe kadar geriledi. Ancak başkan Seyit Mehmet Özkan, Bucaspor'dan son Altınordu'da da gelecek vaadeden müthiş bir alt yapı oluşturdu. Önce 3. Lig'e oradan 2.
Lig'e bu sezonda takımı PTT 1. Lig'e taşıdı.
Gerçekten Türkiye'nin en başarılı futbol takımının başkanı. Başkan Özkan, Altınordu'ya geldiktan sonra müthiş bir alt yapı kadrosu oluşturdu.
Ciddiyetle bu işe el attı. İnanılmaz bir sistemle başarıya imza attı. Lacivert-Kırmızılılar bu yükselişini gelecek yıl da sürdücek gibi görünüyor. Eğer Süper Lig'e bu takım gelirse kimse şaşırmasın. Bravo Başkan, bravo Altınordu hoşgeldiniz PTT Birinci Lig'e.
 
AYRIMCILIK YAPMAYIN!
BU hafta sonu Hatay'da 2.Lig Beyaz Grup'un şampiyonunu belirleyecek önemli bir karşılaşma var. Lider Giresunspor 5 puan gerisindeki Hatay'la oynuyor.
Fakat bu önemli maça Giresunspor taraftarlarının alınması yasak. Bugüne kadar ikinci lig maçlarında uygulanmayan bir yasak, neden bu maça uygulanıyor? Kısıtlı imkanlarla buraya kadar gelen lider takımın taraftarına yapılan haksızlık değil mi? Giresunspor'un 300 taraftarının güvenliğini sağlayabilecek kadar güçlü bir şehirdir Hatay.
Sayın yetkililer, sayın Futbol Federasyonu sizlere sesleniyorum.
Takımlar arasında ayrıcalık yapmayın lütfen.
Yakışık almaz!
 
BOLUSPOR ligde kalır mı?
BOLUSPOR, Fethiye deplasmanında rakibine yenilerek çok büyük yara aldı. Eğer bu deplasmandan bir puan çıkarmış olsaydı kümede kalacaktı. Yılların Boluspor'u kaderi bu hafta oynanacak kendi evinde oynanacak Denizlispor maçına kaldı. Kazanırsa kümede kalacak yani kendi göbeğini kendisi kesecek. Sezon başından beri Bolu takım hem yönetim tarzı hem de ekonomik olarak büyük çöküntü içinde. Denizli maçı Bolulular'ın sınav maçı olacak.
Hem sahada hem tribünlerde. Eğer geçmiş yıllardaki gibi Boluspor taraftarları ile bütünleşip yönetimi teknik heyeti ile el ele verirse Horozlar'ı yener ve kümede kalır. Yeterki taraftarlar maçın son dakikasına kadar takımlarını desteklesinler.
 
ORDU'NUN GÜCÜ ANIL
ORDUSPOR, şampiyonluğu son dört haftada büyük avantaj kaybederek yitirdi.
Ama son maçta Ankaraspor'u 3-1 yenerek son haftaya girilirken az da olsa ümitlendi. Teknik direktör değişimi yaşanan takımda Erkan Sözeri'nin yerine Hüsnü Özkara geldi.
Bu değişiklik takıma canlılık getirdi. Sezon başından bu yana takım kaptanı olan Anıl, attığı kritik gollerle hem Orduspor'da hem de kendi futbolunda takımına hareket ve bereket getirdi. Anıl, durduğu anda takım da durdu. Anıl, attığı muhteşem iki golle Ordu'yu son haftadaki şampiyonluk ümidine taşıdı. Bravo Anıl.