Öne Çıkanlar Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu sanlıurfa Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı! sanlıurfaü

Bu haber kez okundu.

İl Sağlık Müdürü Solmaz, 2023 yılını değerlendirdi

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz sağlık alanında yürütülen çalışmalar hakkında 2023 yılının değerlendirmesi 2024 yılında planlanan yatırımlar konulu Basın bilgilendirme toplantısı yaptı.

İl genelinde 21.836.374 muayene gerçekleştirildiğini söyleyen Solmaz, Sevk eden değil sevk alan, tercih edilen bir il olunduğu ve 2023 yılında çevre illerden 900 hastanın Kentte sevk edildiğini belirtti. Kamuoyunun bilinçlenmesini ve sağlık okuryazarlığını arttırmak ve vatandaşların Tarama, kontrol ve sağlık kuruluşuna başvuruların zamanında yapılmasının önemini vurgulayarak, herkese 2024 yılında sağlıklı bir yıl diledi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz Kentte görev yapan 16 bin 133 sağlık çalışanıyla sağlık hizmetlerini en üst seviyeye çıkararak vatandaşların yaralarına derman olmaya, şifa dağıtmaya devam edeceklerini belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49