Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

İbrahim Tatlıses'in ustasının oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Okuduğu Türkü ve uzun havalarıyla Türkiye’de Şark Bülbülü olarak anılan Seyfettin Sucu başta İbrahim Tatlıses, Mahmut Tuncer, gibi bir çok sanatçının örnek olmuştu.

Rahmetli Seyfettin Sucu'nun oğlu Mustafa Sucu, Malatya’da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi görüyordu. Devlet Türk Halk Müziği Korosu sanatçısı da olan Mustafa Sucu, Hepatit B’ye bağlı siroz hastalığından erken yaşta hayatını kaybeden babası ile aynı kaderi paylaştı. Sanatçı Mustafa Sucu, 59 yaşında hayatını kaybetti.

4 Çocuk Babası Mustafa Sucu'nun cenazesi Haliliye ilçesinde bulunan Hz. Aişe Camii'nde kılınan öğle namazını ardından Bediüzzaman Aile Mezarlığına defnedildi.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in ustası Seyfettin Sucu'nun oğlu Mustafa Sucu, Malatya'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İbrahim Tatlıses, Sucu'nun babasının iyileşmesi için tüm servetini harcamaya hazır olduğunu açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49