Öne Çıkanlar evın cadır canı demırcan sahin halhallı

Bu haber kez okundu.

Harran'da muhtarlık kavgası, 1 ölü 2 yaralı

Kavga Harran ilçesine bağlı Konacık mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre seçim öncesi muhtarlık anlaşmazlığı yüzünden iki aile arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada, Hüseyin Kiraz , Tevfik Demir ile Ali Kira yaralandı.

Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine çatışmanın yaşandığı yere sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ise tabancayla vurularak yaralanan Hüseyin Kiraz , Tevfik Demir ile Ali Kiraz’ın ilk kontrollerinin ardından ambulans ile Harran Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Ali Kiraz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavileri devam ediyor.

Öte yandan, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49