Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Çölyak hastaların müjde SGK ödemeleri artırılıyor!

Çölyak hastalarına SGK tarafından yapılan ödemeler artırılması için Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ile görüştü.

Çölyak hastaları ödenen 372 lira yardımların artırılması için AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ile yapılan görüşmelerde SGK tarafından ödenen 372 lira'nın refah düzeye çıkarılması için çalışmaları yapılacağı belirtildi.

ÇÖLYAK SGK ÖDEMELERİ ARTIRILIYOR

Şanlıurfa Çölyak Dernek Başkanı Hasan Doğan, “Çölyak gönüllümüz Milletvekili Sayın Mehmet Ali Cevheri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yardımcısı Sayın Ahmet Aydın ile Çölyak ödemelerinin artırılması için yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği ve yakın zamanda artışın yapılacağı bildirdi. Çölyak ailesi olarak teşekkür ederiz”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49