Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı cadır mehmet yılmaz calısır

Bu haber kez okundu.

Yolcu otobüsün devrilme anı güvelik kamerasına yansıdı!

Kaza, 01.15 sıralarında Mersin-Antalya D-400 karayolu Aydıncık ilçesi çıkışında meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin T. yönetimindeki 47 NA 767 plakalı yolcu otobüsü, Antalya istikametinden Mersin istikametine doğru seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere şarampole çarparak devrildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi yaşamını yitirirken, 30kişide yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Aydıncık, Anamur ve Silifke'deki hastanelere sevk edildi.

Yolcu otobüsün devrilme anını paylaşa İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya;

“Bugün saat 01.15 sıralarında Mersin-Antalya D-400 karayolu Aydıncık ilçesi çıkışında şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu maalesef 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. ️Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49