Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

YKS ve LGS’ye hazırlanan öğrenciler için motivasyon semineri

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) hazırlanan öğrencilere yönelik, “Bugünün Aydınlarını, Geleceğin Aydınlarıyla Buluşturuyoruz ” başlıklı seminer düzenledi.

Mehmet Akif İnan konferans salonunda gerçekleşen seminer Öğrenciler, aileler ve öğretmenler katıldı.

Aydınlar Eğitim Kurumları organizasyonuyla gençlerin kariyer yolculuklarında ufuk açıcı bir etkinlik olarak yerini alacak olan LGS - YKS motivasyon seminerlerine katılımcı olarak, Türk Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet Hamdi İnan, TOBB KGK Başkan Yardımcısı Cevahir Asuman Yazmacı , Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ahmet Güzelçiçek , Eğitimci Abdülkadir Açar, Aydınlar Eğitim Kurumları Başkanı Sait Fethi Aydın, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Doğan Yetim, Eğitim Uzmanı Av. Mehmet Güneş,Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı İbrahim Berkan Aydilek, MİSİAD Genel Başkan Yardımcısı , Eğitimci , Gazeteci Ömer Ağ gibi alanında uzmanlar bilgilerini öğrencilere aktardı.

Katılımcıların konuşmaların ardından seminer soru cevap şeklinde sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49