Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın urfahaber kamu

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de firari hükümlü 3 saat drone takibi sonucu yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde, hakkında “uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak” suçundan 10 yıl 10 ay hapis cezasına hükümlü olarak aranan İ.K. isimli şahıs Şanlıurfa Viranşehir Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yeri tespit edildi. Ekipleri tespit edilen firari şüpheliye yakalamak için operasyon düzenledi. Ekipler düzenlediği operasyonda şüpheli araç ile kaçtı. Kaçan firari şüpheli drone destekli arama ile 3 saat kovalamaca sonucu yakalandı.

Yakalanan firari İ.K. şahıs Karakoldaki işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca “Nitelikli Suçlardan Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik” yapılan çalışmalara hız kesmeden devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49