Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesi’nden Mezarlıklarda Genel Temizlik Çalışması
Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından birlikte yürütülen çalışmalarda, mezarlıkların temiz ve güzel bir görünüme kavuşması için ilçe genelindeki mezarlıklarda genel temizlik çalışmaları yapılıyor.
Ekipler, çalışmalar kapsamında mezarlıklarda yabani ot biçme, çöp toplama ve genel temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.
Genel bakım çalışmaları kapsamında mezarlıklarda düzenli olarak hem ot biçme hem de budama işlemlerini gerçekleştiren ekipler, mezarlıklarda hummalı bir çalışma yürütüyor.
Vatandaşların kabir ziyaretlerini temiz bir ortamda gerçekleştirmeleri için mezarlıklardaki genel temizlik çalışmalarının Kurban Bayramı’na kadar tamamlanması hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49