Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır 1 yaralı harran sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Vali Şıldak, Bir haftalık bilançoyu açıkladı!
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın hem kırsal hem de merkezde torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonları devam ediyor.
Son olarak İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir hafta içerisinde düzenledikleri operasyonda 1 kilo 952 gram skunk, 630 gram esrar, 106 gram metamfetamin, 430 gram bonzai, 49 gram eroin ve Bin 765 sentetik hap ele geçirdi.
Operasyonlarda 60 şüpheli şahıs gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliye sevk edilen 60 şüpheliden 16’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
1 haftalık raporu sosyal medya hesabından paylaşan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Uyuşturucuya Karşı Yoğun Mücadelemiz Devam Ediyor. Son Bir Hafta İçinde Yapılan Çalışmaların Sonuçları”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49