Öne Çıkanlar 2 Yaralı Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu Urfada Trafik Kazası Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay pek çok yeniliği hayata geçirecek

Bu haber kez okundu.

Vali Ayhan, Jandarma heyetini kabul etti

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Jandarma Teşkilatı'nın 184'ncü kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Vali Ayhan, ziyarette, "Jandarma Teşkilatımız 184 yıldır milletimizin huzuru ve bekası için fedakârca hizmet etmeye devam ediyor" dedi.

Vali Ayhan, Jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünden ötürü İl Jandarma Komutanı ve personellerine tebrik üstün başarıl belgesi taktim etti.

JANDARMA TEŞKİLATI 184 YAŞINDA

Devlet arşivlerinde adına 1839'dan itibaren rastlanan Jandarma Teşkilatı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 184 yıldır gece gündüz görev yapıyor.

Tanzimat Fermanı'nın ilan edildiği 1839 ile "Asakir-i Zaptiye Nizamnamesi"nin yürürlüğe girdiği 14 Haziran gününün birleştirilmesiyle Jandarma Teşkilatının kuruluş tarihi, 14 Haziran 1839 olarak belirlendi.

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada;

1839’dan beri, huzur ve güvenle...”

Valimiz ; Salih Ayhan jandarma ’mızın 184 kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Mücahit Avkıran ile beraberindeki personelimizi makamında misafir etti.

Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünden ötürü İl Jandarma Komutanımızı ve personelimizi tebrik eden Vali Ayhan, görev hayatlarında her birine üstün başarılar diledi.

Sonrasında ise Sn. Avkıran ve personelimiz için hazırlanan başarı belgelerini, kendilerine takdim etti.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49