Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Başkan Beyazgül fakıbaba harran

Bu haber kez okundu.

Urfa’da karı koca kavgası, 1 yaralı

Kavga Haliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre evde sebebi bilinmeyen bir nedenle eşi M.A. ile tartışan H. A. isimli adam, bıçağa sarıldı. H. A. mutfaktan aldığı bıçakla eşi M. A.’yı bıçakladı. Evden bağrışma seslerini duyan komşuları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri M.A.’yı kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Yaralı M. A. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan M. A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri koca H.A.’yı gerekli işlemlerin yapılması için gözaltına alarak şehitlik polis merkez amirliğine götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49