Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Urfa’da esnafın soğuk ile mücadelesi

Sanayi esnafı arasında yanık yağ olarak nitelendirilen atık motor yağı, sanayi esnafının işyerini ısıtıyor. Özellikle büro olarak kullanabilecekleri yeri olmayan esnafın işyerinin bir kenarına koydukları sacdan yaptıkları sobalar, yanık yağ kullanarak ısınıyor.

Kentte etkili olan soğuk hava dışarıda çalışmak zorunda kalan esnafları da olumsuz etkiliyor. Dışarıda çalışmak zorunda kalan Evren sanayi oto sanayi esnafı, soğuktan korunmak için tamir ettikleri araçların yanında soba ile ısınmaya çalışıyorlar.

Yaptıkları işten dolayı sürekli dışarıda olmak zorunda olduklarını belirten esnaflar, sürekli demire temas ettikleri için soğuğu daha çok hissettiklerini, bundan dolayı da sık sık ateşin başında ısınmaya çalıştıklarını söylediler.

Soğuk hava şartlarından dolayı işlerini normalden daha uzun bir sürede yaptıklarını ifade eden esnaflar, bazı araçların tamirini de içerde yaptıklarını aktardılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49