Sayısal Loto'nun 1223. hafta çekilişi geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişte büyük ikramiye, Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesindeki talihliye çıktı. 6 milyon 68 bin liralık ikramiye Urfa’ya gelirken ikramiyeyi kazandıran numaralar 1,9,22,27,39,40 şeklinde oldu. Büyük ikramiyeden sonra vatandaşlar biletin satıldığı bayii merak etti. Peki, o bilet hangi ilde hangi ilçede ve hangi bayiden satıldı.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine çıkan büyük ikramiye biletinin satıldığı bayii ’de Haliliye ilçesinde. 63210018 nolu bayi işletmecisi Kemal Aslantaş’ın sattığı bilete büyük ikramiye çıktı. Haliliye ilçesi Fatih Sultan Mahallesinde bulunan 63210018 nolu bayiden satılan bilete büyük ikramı çıkarken bayi işletmecisi Karataş’ta durumdan memnun olduğunu, sayısal lotonun sürekli farklı illere çıktığını bu sefer Şanlıurfa çıkmasından memnun olduğunu söyledi. Özellikle kendi bayisinden sattığı bilete çıkmasına ayrıca sevindiğini belirtti.

Öte yandan bayii işletmeci iş yerinin camına astığı yazı ile Sayısal Loto 6 Trilyon talihlisi burada oynamıştı” yazısını da asmayı ihmal etmedi. Bilet sahibine çıkan büyük ikramiyeden bayii sahibini de unutup unutmayacağı ise merak konusu oldu.