Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır harran sanlıurfa 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Suruç'ta zincirleme kaza, 7 yaralı
Kaza akşam saatlerinde Şanlıurfa- Suruç karayolu üzeri Polatlı dinlenme tesisleri civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammed M. İdaresindeki 63 MA 8308 plakalı minibüsü ile Şanlıavşar köy yolundan ana yola çıktığı esnada Gaziantep istikametinden Şanlıurfa istikametine gelen Ersin K. idaresindeki 27 AH 513 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs daha sonra karşı şeritten gelen Hikmet K. idaresindeki 06 BFL 577 plakalı otomobille çarpışması sonucu şarampole uçtu.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, Ersin K. Bekir Y. İshak Y., Aslı K. Gülay K., İrem O. Ve Hikmet K. yaralandı. Yaralılar bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Ersin K.’nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49