İlçede ilk kez bir sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen programa çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.
Yaz kuran kurslarında basarili olan öğrenciler davetlilere muhteşem bir kuran ziyafeti dinletirken ilk Kuran-ı Kerimi hatim öğrencilerin mutluluğu gözlerden kaçmadı.
Programda davetlilere gül suyu , lokum kek ve meyve suyu ikram edilirken vatandaşlar TUGVA Suruç Temsilciliğine ve İlçe müftülüğüne teşekkür ettiler.
TUGVA Suruç temsilcisi İbrahim Güneş " İlçe müftülüğümüzle birlikte ilk kez organize ettiğimiz yaz kuran kurslarını Kuran-ı Kerim tilaveti programıyla sonlandırdık.Bizlere desteklerini esirgemeyen sayın kaymakamımıza müftülüğümüze sonsuz teşekkür ediyoruz.Bu tür etkinliklerimizi Suruç TUGVA temsilciliği olarak yıl boyu sürdüreceğiz "dedi.
Öğretmen evi toplantı salonunda düzenlenen programa Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, Ilçe Müftüsü Ali Çam, Milli Eğitim müdürü Mehmet Arslan , Suruç Belediyesi özel kalem Müdürü Veysel Kizilay , Stklar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Programın sonunda Öğrencilere Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, tarafından Kuran-i Kerim ve katılım belgesi verildi.