Namık Kemal ilköğretim okulunun bahçesinde verilen iftar yemeğine Suruc Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ferhat Sinanoglu , İlçe Emniyet Müdürü Murat Türker , İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Murat Yılık

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Han Özdemir , Ak Parti İlce Başkanı Mehmet Yavuz kurum amirleri ,STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeği öncesinde Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ferhat Sinanoğlu Vatandaşlarla bir araya geldi.Vatandaşlarla yakından ilgilenen Sinanoğlu onlarla sohbet etti talep isteklerini dinledi.Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Sinanoğlu çocukları da unutmadı onlara çeşitli hediyeler verdi.

Sinanoglu daha sonra vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. İftar yemeğinde vatandaşlara Çorba , Pilav Güveç ve tavuk ve tatlı ikram edildi.

Suruç'ta iftar bereketi muhteşem bir ilahi konserle devam etti.Vatandaşlara iftar programı sonrasında İlahi müzik sanatçısı Nurullah Gündeşdoğdu muhteşem bir ilahi konser verdi.Vatandaşlar muhteşem bir iftar programı yaşarken Kaymakam Sinanoglu'na teşekkür ettiler bu tür etkinliklerin sayısının artmasını istediler.

Suruç Belediye başkan vekili Ferhat Sinanoğlu “Duzenledigimiz olduğumuz iftar bu yıl l ilk oldu, bundan sora ki senelerde her yıl yapmayı planlıyoruz.Bu guzel iftar akşamlarını güzel ilçemizde geleneksel hale getirmek istiyoruz katılan herkese teşekkür ederim halkımız ve katılımcılar bizlere onur yaşattılar.Ramazan ayının güzelliklerini bizde Suruç ilçemizde yaşayarak halkımızın kaynaşması belediye ve vatandaşla içli dişli olarak daha güzel yarınlar için hep beraber olalım istedik”