Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın urfahaber kamu

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da suya indirim geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Kurulu için bugün olağanüstü toplandı.

Toplantı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Serdar İzol başkanlığında ve meclis üyelerinin katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

Toplantıda su tarifesine 1 Şubat itibarıyla yüzde 20 indirim yapılması teklifi sunuldu.

Teklif, yapılan oylamada oy çokluğuyla kabul edildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SUYA YÜZDE 20 İNDİRİM YAPILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağanüstü toplantısında suya yüzde 20 oranında indirim yapıldı. Büyükşehir Meclisi’nde oy birliğiyle alınan karar, 1 Şubat 2024 tarihi itibariyle uygulanacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde su kullanım ücretine yüzde 20 oranında indirim yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağanüstü toplandı. Meclis Başkan Vekili Serdar İzol’un Başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı Meclisi’nde suya indirim kararı oy birliğiyle kabul edildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, toplantıda, halkın talebi doğrultusunda su ücretlerine yüzde 20'lik bir indirime gitme kararı aldıklarını belirtti.

ŞUSKİ Genel Müdürü Muhammed Said Güllüoğlu da maliyetler konusunda sunum yaparak, Meclis’i bilgilendirip, Şanlıurfa’nın Büyükşehirler arasında suyu en ucuza kullanan iller arasında olduğunu kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49