Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da görev yapan gazeteciler Karaköprü’de buluştu

Karaköprü Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü Basın müzesinde yapıldı. Etkinliği yerel ve ulusal medyadan çok sayıda gazeteci ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu da katıldı.

Ev sahibi Belediye Başkanı Metin Baydilli program katılan gazeteciler tek tek ilgilendi.

Başkan Baydilli ve Ali İhsan Delioğlu gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

10 Ocak çalışan gazeteciler günün kutlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Bugün burada kıymetli gazetecilerle Sinema ve Basın Müzemizde bir araya gelmekten dolayı duyduğum memnuniyeti bir daha ifade etmek istiyorum. Bu özel günde öncelikle sizler için Şanlıurfa'da ilk kez kazandırdınız eserlerin arasında kattığımız tüm basın camiasının emeğinin sergilendiği basın sinema müzemizde bu güzel günde sizlerle bir araya gelip bizlere verdiğimiz önemi değeri bir kez daha burada göstermek istedik” dedi

“GÖREVİMİZİ MİLLETE HİZMET YOLUNDA SÜSLERSEK ANCAK KUTSAL OLABİLİRİZ”

Her mesleğin şüphesiz kutsal olduğunu ifade eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu,” Çünkü vatandaşa hizmet ettiği için kutsaldır hizmet ettiği kadar kutsaldır, faydası dokunduğu kadar kutsaldır, siyasetle kutsaldır fakat kendi kendinize bir özeleştiri yapmayı istiyorum siyasetin kendisi kutsaldır ama her siyasetçi kutsal değildir gazetecinin kendisi kutsaldır ama her gazeteci kutsal değildir kutsal olabilmemiz için icra ettiğimiz görevi millete hizmet yolunda süslersek ancak kutsal olabiliriz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49