Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da ağır hasarlı binalarda yıkım çalışmaları sürüyor

Geçtiğimiz ay meydana gelen ve "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce bina yıkıldı ve ağır hasar gördü. Deprem sonrası Şanlıurfa'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından yürütülen hasar tespit çalışmaları sonrası ağır hasarlı olduğu ve acil yıkım kararı verilen binalarda başlatılan yıkım çalışması sürüyor.

Bu kapsamda ekipler, aldıkları güvenlik tedbirlerinin ardından Kent merkezinde ağır hasar gören binalarda kontrollü şekilde yıkım çalışmaları sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49