Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 2 tır çarpıştı, 2 ölü, 1 yaralı
Kaza Şanlıurfa- Suruç karayolu 21. Kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Halil Akay idaresindeki 63 k 0822 plakalı mısır yüklü tır Gaziantep istikametine seyir halindeyken karşı yönden gelen makarna yüklü 01 Z 2490 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı.
Kazada her iki tır devrilirken makarna ve mısırlar yola saçıldı. Kazada mısır yüklü tır sürücü Halil Akay olay yerinde hayatını kaybederken, Halil Alkan ve Faruk alkan ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve karayolları ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Faruk Alkan, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Hayatını kaybeden Halil Akay’ın cansız bedeni ise cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49