Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu Şanlıurfada 856 Bin Öğrenci Karne Aldı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da bir haftalık bilanço açıklandı!
Şanlıurfa genelinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin bir hafta içersinde torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonların bilançosu açıklandı. Gözaltına alınan 95 şüpheliden 41’i tutuklandı.
Son 1 haftada İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirmiş olduğu operasyon ve uygulamalar sonucunda, 96 kilo 907 gram skunk, 2 kilo 711 gram esrar, 180 gram metemfetamin, 108 gram bonzai, 50gram eroin ve Bin 989 adet sentetik hap ele geçirildi
Jandarma ve Emniyet ekiplerinde yapılan operasyon ve uygulamalar sonucunda 95 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet ve Jandarmadaki işlemlerin ardından adliye sevk edilen 95 şüpheliden 41’İ tutuklanırken 54 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Sosyal medyadan açıklama yapan Vali Hasan Şıldak;
“Şanlıurfa’yı Daha Huzurlu Hale Getirmek İçin İlimizin Her Noktasında Bütün Suç Unsurlarına Karşı Kararlılıkla Çalışıyoruz. Son Bir Haftalık Dönemde Uyuşturucuyla Mücadele Kapsamında Yürütülen Çalışmaların Sonuçları ️Lütfen 112 Hattı ve Uyuma Programı Üzerinden Şüpheli Durumları Bildirin, Çalışmalarımıza Destek Verin”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49