Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül urfahaber kamu

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da aracın çarptığı Baba oğul hayatını kaybetti
Kaza, Viranşehir İlçesine bağlı Kırbalı Mahallesi Siverek Kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Cafer Karakuş idaresindeki 06 EHH 987 plakalı tırın sürücüsü ve oğlu Yusuf Eren Karakuş lastiği patladığı için aracından indi. Dorsede yol tarafında parçalanan lastiği kontrol eden baba Cafer Karakuş ve oğlu Yusuf Eren Karakuş’a aynı istikamete gitmekte olan, sürücüsü ile plakası belirlenemeyen, araç çarptı.
Kazada Cafer Karakuş olay yerinde hayatını kaybederken oğlu ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralı Yusuf Eren Karakuş sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yusuf Eren Karakuş’ta doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Jandarma ekipleri kazaya karışan ve kaza sonrasında kaçan araç sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49