Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Obezite aracı Ceylanpınar’da

Halkın sağlık sorunlarına daha duyarlı bir devlet anlayışı son yıllarda daha çok hakim olmaya başladı., hastaya evinde sağlık hizmeti verilmesi, hastanın istediği hastanede ve istediği hekime kolaylıkla gidebilmesi gibi birçok yenilikten biri de; il ve ilçelerdeki sağlık müdürlükleri ve halk sağlığı merkezleri bünyesindeki sağlık ekiplerinin sağlık konusunda daha bilinçli bireyler yetiştirmek için yapılan eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Ceylanpınar İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan Diyetisyen tarafından, Ceylanpınar devlet hastanesi bahçesinde gezici obezite aracı, Bir çok vatandaşla yüz yüze iletişime geçip onları dinledikten, ücretsiz olarak sağlık konularında bilgiler verdikten ve bazılarına ‘şeker’, ‘tansiyon’, ‘beden-kitle’ gibi taramalar yaptı.

Ceylanpınar İlçe Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

“Ceylanpınar İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan Diyetisyen tarafından bu hafta Ceylanpınar Devlet hastane bahçesinde gezici obezite aracımızda ücretsiz Beden kütle indeksi, yağ-kas oranı ,metabolik yaş durumu ölçümleri yapılmaktadır”denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49