Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Nisan Ayı 2. Oturumu Yapıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Olağan Nisan Ayı 2. Birleşimi Meclis Başkanvekili Serdar Şeyhanlıoğlu, başkanlığında yapıldı.

Meclis üyelerinin yoğun katılım sağladığı toplantıda İhtisas Komisyonları üye seçimleri, İmar ve Bayındırlık Komisyon raporları görüşüldü.

AK Parti Grup Başkanvekili adına toplantıda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Urfalıların 1920 yılında destansı bir mücadele sergilediğini söyledi.

Başkan Baydilli ‘’Şanlıurfa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun şükürler olsun ki 103. Yılını hep birlikte kutluyoruz. Kurtuluş savaşı döneminde işgallere karşı özellikler halkın vermiş olduğu Şanlı mücadele ile 11 Nisan 1920’de düşman işgalinden kurtulan Urfa, 103 yıldır destansı bir mücadeleyi hep birlikte yaşıyor’’ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48