Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Muhtarlık kavgasında. Valilikten açıklama
Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa’nın Harran ilçesine bağlı Konacık Mahallesi'nde muhtarlık seçim süreciyle ilgili iki grup arasında yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Henüz kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan mermiler Hüseyin Kiraz, Tevfik Demir ve Ali Kiraz’a isabet etti. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan Ali Kiraz hayatını kaybetti., diğer yaralıların hastanedeki tedavisi sürüyor.
Şanlıurfa Valiliği Ali Kiraz’ın hayatını kaybettiği ve 3 kişinin yaralandığı olaya ilişkin 4 şüphelinin gözaltına alındığı açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘’17.03. 2024 günü saat 18.00 sularında Harran ilçesine bağlı Ortakonacık Mahallesinde iki grup arasında muhtarlık seçim süreciyle ilgili olarak meydana gelen silahlı kavga olayı neticesinde üç kişi yaralanmış ve Şanlıurfa’daki hastanelerde tedavi altına alınmışlardır. Yaralı kişilerden A.K. kaldırıldığı hastanede vefat etmiş olup H.K. ve T.D. isimli yaralıların isehayati tehlikesi devam etmektedir. Olayın failleri olduğu değerlendirilen Mahalle Muhtarı M.K. ile diğer şüpheliler A.K., H.K. ve H.D. Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Mahallede geniş kapsamlı güvenlik tedbiri alınmıştır. Süreç Valiliğimiz tarafından yakından takip edilmektedir. Mahalli idare seçimlerinin İlimizde huzur ortamında gerçekleştirilebilmesi için güvenlik birimlerimizin büyük bir titizlikle gayret gösterdiği bu süreçte başta muhtarlık seçimleri olmak üzere sahada faaliyet gösteren bütün tarafların da hassasiyetle hareket etmeleri büyük önem taşımaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49