Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

KASTAMONU’DA YARALAR BİRLİKTE SARILIYOR
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ) ekipleri, Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketinin ardından Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda zaman kaybetmeden soluğu Kastamonu’da aldı.

Bölgeye giderek temizlik çalışmalarına katılan ekipler, içerisi moloz yığınları ve balçıkla dolan işyerleri ve evleri temizledi. Tıkanan rögarları da açan ekipler, bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BAŞKAN BEYAZGÜL:” YARALARIMIZI BERABER SARIP, BERABER İYİLEŞECEĞİZ”

Kastamonu’daki çalışmaları yakından takip eden Başkan Beyazgül, bölgede bulunan ŞUSKİ ekiplerinin çalışmaları ile ilgili görselleri sosyal medya hesabından paylaşarak “Kastamonu'ya yardıma giden ekiplerimiz çalışmalara aralıksız devam ediyor. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Bakanlarımız ve bölgedeki tüm ekiplere teşekkür ederim. Yaralarımızı beraber sarıp, beraber iyileşeceğiz” notunu düştü.

Öte yandan Batı Karadeniz Bölgesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle, Şanlıurfa Valiliği Koordinesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve STK’ların da destekleriyle geçtiğimiz günlerde Kastamonu’ya “ Ben de varım” sloganıyla 10 araçlık insani yardım malzemeleri gönderilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49