Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'de 2 otomobil çarpıştı, 2 yaralı

Kaza Karaköprü ilçesine bağlı Yaylacık kırsal mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır istikametine seyir halinde olan Burhan P.’nin kullandığı 43 US 780 plakalı otomobil, önünde giden Mehmet Veysi B.’in kullandığı 34 ADC 538 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada hurdaya dönen 43 US 780 plakalı otomobilde bulunan Kadir P. (13) ve Muaz P. (10) isimli kardeşler yaralandı. Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri kazanın yaşandığı bölgede olası başka kazaların daha meydana gelmemesi için yolda önlem aldı. Yaralılar daha sonra sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49