Konuyla ilgili olarak İŞKUR 14 bin sürekli işçi alımı kura çekiliş sonuçlarına dair merak edilenleri bir araya getirdik. Yapılacak istihdam gereğince temizlik ilçisi, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı gibi birçok konuda alımlar yapılacak.

https://iscisonuc.saglik.gov.tr/Giris.aspx

İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura sonuçları için saat 20.00'da sorgulama ekranı açacak olan yetkililer, Şanlıurfa için yapılan kura çekiliş sonuçları yayımlandı.

İŞKUR kura çekilişi 08 Nisan 2020 (Çarşamba):

Bakanlık Merkez Teşkilatı, Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Hakkâri, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak illeri için,

İŞKUR kura çekilişi 09 Nisan 2020 (Perşembe):

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat illeri için kura işlemi gerçekleştirilecektir.