Kaymakamlar kararnamesi için son hazırlıklar yapılırken, Mülkiye Müfettişliği Mülakatı sonuçları açıklandı. 25 ilin Mülkiye Müfettişleri belli olurken Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan Mülkiye Müfettişi oldu.

COŞKUN DOĞAN KİMDİR?

Kaymakam Doğan 1989 yılında Ankara’da doğmuştur. İlköğretim eğitimini Ankara Cebeci İlköğretim Okulu’nda, ortaöğretim eğitimini ise Ankara İncesu Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Lise son sınıfı öğrencisi iken Milli Eğitim Bakanlığı’nca düzenlenen “Okulumuzda Demokrasi” projesinde Çankaya İlçe öğrenci temsilcisi olarak yer almıştır.

2007 yılında girmiş olduğu üniversite sınavının sonucunda Ankara Üniversitesi’nin Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanmıştır. Bu fakültenin Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi bölümünden 10.06.2011 tarihinde diploma onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. 2015-2016 yılları arasında Almanya 'nın Hamburg eyaletinde Almanca Dil Eğitimi almış ve Alman Devlet Yönetim Sistemi üzerinde incelemlerde bulunmuştur.Yüksek Lisans Eğitimini Konya Necmettin ERBAKAN Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde 2020 yılında tamamlayan Kaymakamımız, iyi düzeyde Almanca (Goethe Zertifikat-C1) bilmekte olup, evli ve bir çocuk babasıdır.

MESLEKİ KARİYERİ:

-2011-2013 yılları arasında Halk Bankası Genel Müdürlüğü’nde uzman yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Eyyübiyeli Gençler Sıcaktan Kaçıp Havuza Dalıyor Eyyübiyeli Gençler Sıcaktan Kaçıp Havuza Dalıyor

- 2012 yılının Aralık ayında yapılan Kaymakam Adaylığı yazılı sınavını kazanmış ve ardından 13.06.2013 tarihinde Çorum Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başlamıştır.

-Vilayet stajını Çorum Valiliği’nde, teftiş stajını Düzce Gölyaka ve Kaynaşlı ilçelerinde, kaymakam refikliği stajını Yozgat’ın Sorgun ve Mardin’in Midyat ilçelerinde tamamlamıştır.

- Çankırı – Bayramören İlçesinde Kaymakam vekili olarak görev yapmıştır.

- 2017-2018 tarihleri arasında Çorum- Mecitözü Kaymakamı olarak görev yapmıştır.

- 2018-2020 tarihleri arasında Konya- Derebucak Kaymakamı olarak görev yapmıştır.

-14.07.2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Karanamesiyle Hilvan’a atanmış olup, 27.07.2020 tarihinde Hilvan’daki görevine başlamıştır.

Editör: Haber Merkezi