Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de otomobilin çarptığı kişi öldü
Kaza dün akşam saatlerinde Haliliye ilçesine bağlı Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzeri eski OSM hastanesi civarında meydana geldi. İddiaya göre H.A. alışveriş yaptığı marketten çıkarak cadde üzerinde park halinde olan aracının yanında geldi. Aracına binmek üzereyken cadde de hızla ilerleyen henüz sürücünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, H.A’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle H.A havaya fırlayarak yere düştü. Otomobil ise hiç arkasına bakmadan olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralıyı ambulansla Mehmet Akif inan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedaviye alınan H.A, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Polis ekipleri ise olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49