Vali Şıldak'tan Şehit ve Gazi Derneğine Ziyaret Vali Şıldak'tan Şehit ve Gazi Derneğine Ziyaret
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Evler Mahallesi'ne güzel bir hizmet daha kazandırıldı Mahalle muhtarı Mehmet Nur Karadaş'ın önderliğinde açılan Belediye halk ekmek büfesi, mahalle sakinlerine ilk gün ücretsiz ekmek dağıtımıyla açılışını gerçekleştirdi.
Bahçelievler Evler Mahallesi' ne güzel bir hizmet daha kazandırdı Mahalle muhtarı Mehmet Nur Karadaş'ın önderliğinde açılan Belediye halk ekmek büfesi, mahalle sakinlerine ilik gün ücretsiz ekmek dağıtımıyla açılışını gerçekleştirdi.
Muhtar Mehmet Nur Karadaş, özel bir jestle mahalle sakinlerine ücretsiz ekmek dağıttı. Karadaş'ın yaptığı açıklamada "Mahallemize kazandırdığımız halk ekmek büfesi için bugün başlangıç gününe özel olarak şahsım tarafından ekmekler ücretsiz veriyoruz. Biz bu görevi ücret değil, sizlerin duası ile icra ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" ifadeleri dikkat çekti.
Mahalle sakinleri, bu güzel hizmetten dolayı muhtarlarına teşekkürlerini iletti. Ücretsiz ekmek dağıtımıyla birlikte, mahalle sakinleri arasındaki dayanışma ve birlik duyguları da güçlendi.
Halk ekmek büfesinin açılmasıyla birlikte, mahalle sakinleri kaliteli ve uygun fiyatlı ekmeklere erişim sağlayacakları için sevinçli. Ayrıca, muhtar Mehmet Nur Karadaş'ın duyarlı ve özverili yaklaşımı, mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Mahalle sakinleri Muhtar Mehmet Nur Karadaş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi