Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Halfeti'de iki araç çarpıştı,  Muhtar adayı öldü. 3 yaralı

Kaza Halfeti ilçesine bağlı Kara mezra kırsal mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ortayol mahalle muhtar adayı olan Recep Vural idaresinde 63 LR 182 minibüs ile karşı yoldan gelen Şefik Erkan idaresindeki 63 M 2387 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada Recep Vural, Şefik Erkan, Sevim Dilaver ve henüz ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlar içinde sıkışan yaralıları bulundukları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.
Kaza akşam saatlerinde Halfeti ilçesine bağlı Kara mezra kırsal mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ortayol mahalle muhtar adayı olan Recep Vural idaresinde 63 LR 182 minibüs ile karşı yoldan gelen Şefik Erkan idaresindeki 63 M 2387 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada Recep Vural, Şefik Erkan, Sevim Dilaver ve henüz ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlar içinde sıkışan yaralıları bulundukları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49