Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba, Basınla bir araya geldi

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba geçtiğimiz aylarda AK Parti ve Milletvekilliğinden istifa edip İYİ Parti’ye geçti Fakıbaba uzun bir ardan sonda Şanlıurfa’da basın mensuplarıyla özel bir otelde bir araya geldi.

İstifasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanlığı görevine getirilen Fakıbaba, ilk kez geldiği memleketi Şanlıurfa’da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fakıbaba, ise AK Parti'den ayrıldıktan sonra bir kesimden tepki alırken bir kesimden de takdir aldığını ve halkın onu Fakıbaba olarak sevdiğini ifade etti.

DEVA Partisi Eyyübiye Kurucu Teşkilat Başkanı Osman Delen partisinden istifa etti. İYİ Parti’ye geçen Delen’in parti rozetini yakın Fakıbaba taktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48