Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu Şanlıurfada 856 Bin Öğrenci Karne Aldı

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye’de sokak satıcılarına operasyon, 3 gözaltı
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadele Kent genelinde hız kesmeden devam ediyor.
Ekipler, Eyyübiye İlçesinde torbacı tabir edilen sokak Satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda ev ve eklentilerinde yapılan aramada 638 adet Captagon maddesi, 14 adet Ectasy hap maddesi, 42 gram Sentetik Kannabiniod (Bonzai) maddesi, 9 gram Metamfetamin maddesi, ve 5 bin Türk Lirası ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden A.H' nin uyuşturucu veya uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 9 yıl 2 ay aranması olduğu, U.E'nin suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi. Suçundan aranması olduğu tespit edilmiştir.
Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan A.H, U.E ve M.H. işlemleri yapılmak üzere Emniyete götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49