Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi Park ve Yol Yapımına Ara Vermiyor
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un göreve başladığı günden bu yana tam kapasite çalışmaya devam eden belediye birimleri, temizlikten kültür ve sosyal hizmetlere, fen işlerinden park bahçeye kadar her alanda büyük bir motivasyonla çalışmalarını sürdürüyor.
Eyyübiye kırsalında daha önce yapımına başlanan ve yüzde 80’lik kısmı tamamlanan köy içi stabilize yol yapımlarında sona yaklaşan Eyyübiye Belediyesi, beş ayrı şantiye halinde devam eden kırsal yol çalışmalarında, Ceylanpınar ilçe sınırına kadar uzayan bölgedeki mahallelere 1 milyon metreküp stabilize malzeme serimine devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’nce Gıda İmalatçılar Sitesi’nde devam eden yol açma çalışmalarından çıkan hafriyatı da başka bölgelerdeki yol yapımında dolgu malzemesi olarak kullanan Eyyübiye Belediyesi, üç yıl içerisinde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan otuzdan fazla parka ilave olarak, altı mahallede daha park yapımı çalışmalarını tamamlamak için gece gündüz çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48