Cumhuriyet parkında Şanlıurfaspor yönetimiyle bir araya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik “Emekli maaşları bayramdan önce verilecek”
 
Cumhuriyet pakında kahvaltıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şanlıurfaspor Başkan Fethi Şimşek ve yönetim kurulu katıldı.
 
Cumhuriyet parkında Şanlıurfa’da Şanlıurfaspor Yönetimi ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Bakan Faruk Çelik, “Şanlıurfaspor zor bir deplasmanı çıkacak ben başarılı olacaklarına inanıyorum hedef şampiyonluk olarak belirlenmiş yönetim ve futbolcular kenetlenmiş durumda bu heyecanı sonuna kadar devam ettirecek  ben de yönetimle beraber Adana Demirspor maçına beraber gidip izleyeceğiz şuanda bulunduğum Şanlıurfaspor tesisleri kalıcı bir gelirdir şampiyon olursa  daha da gelirleri olur”
 
“8 Milyon 600 Bin Emeklinin maaşları bayram öncesi verilecektir”
 
Çelik,  “Kurban Bayramı’nın 15 ve 18 Ekim tarihleri arasında kutlanacağını Türkiye’de 8 Milyon 600 Bin emekli ve hak sahibi var. SSK ve Bağkur’lu olarak. Bunların emekli aylıklarının gerek emeklilerimize gerekse de hak sahiplerine bayram öncesi ödemeleriyle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Çift numaralı olanlar 11 Ekim, tek numaralı olanlar ise 10 Ekim’de bayram önce SSK ve Bağkur emekli maaşlarını almış olacaklardır” belirti.