Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı Vizyonu Şanlıurfa’da düzenlendi

Türkiye Sohbetleri: Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı Vizyonu” adlı program katılmak için Şanlıurfa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanları Ahmet Selim Köroğlu, Ayşe Nur Bahçekapılı, Mehmet Uçum ve Ayhan Oğan, Şanlıurfa Valilisi Salih Ayhan’ı ziyaret ettiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanları arından Şanlıurfa Valiliği konferans salonunda düzenlenen "Türkiye Sohbetleri: Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı Vizyonu” adlı programında

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ahmet selim Köroğlu, Ayşenur Bahçekapalı, Mehmet Uçum ve Ahmet Oğan Türkiye yüzyılı vizyonu ile ilgili açıklamalar yapılırken, bazı STK ve kanaat önderlerinin görüşleri alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49