Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu Şanlıurfada 856 Bin Öğrenci Karne Aldı

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa adaylarını tanıttı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimler öncesi Şanlıurfa'daki adaylarını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayının Zeynel Abidin Beyazgül olduğunu duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilçe belediye başkan adaylarını da 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen katılımla açıkladı.

AK Parti, Birecik, Bozova, Eyyübiye, Halfeti, Haliliye, Harran, Hilvan, Karaköprü ve Viranşehir Belediye Başkanlarını tekrardan aday gösterirken Siverek Belediye Başkan adaylığı için Ali Murat Bucak, Ceylanpınar Belediye Başkan adaylığı için Seyithan Atilla’yı gösterdi.

“YATIRIMLARIN BİZZAT TAKİPÇİSİ OLDUK”

Aday tanıtım toplantısı açıklamada bulunan Erdoğan, “Tarih boyunca büyük medeniyetlerin merkezlerinden biri olarak insanlığa hizmet etmiş, Urfa bölgesinin bizim kalbimizde ayrı bir yeri var. Bunun için demokrasi ve kalkınma atılımlarımızın en güzel örneklerini Şanlıurfa’da hayata geçirmeye özel önem verdik. Yatırımların bizzat takipçisi olduk. Bununla da kalmadık, devlet yönetimi tecrübesiyle öne çıkan arkadaşlarımızı şehrimizde görevlendirerek, çalışmaların süratle yürümesini temin ettik. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi sıkı tutmamız, aramıza kimseyi sokmamamız gerekiyor. Maddi ve manevi değerleriyle çok mübarek olan bu şehir, aynı zamanda içinde pek çok zorlukları da barındıran bir yapıya sahiptir. Sizler şahitsiniz; biz, sizlerin iradesine hürmetten asla taviz vermeden, hem şehrin daha iyiye gitmesi için onu yapmaya gayret gösterdik.

Erdoğan, Şanlıurfa adaylarını açıkladı

“ŞANLIURFA’YA KAZANDIRDIKLARIMIZI KİMSE İNKAR EDEMEZ”

Şanlıurfa’ya kazandırılanları kimsenin inkar edemeyeceğini ifade eden Erdoğan, “Şanlıurfalıların iradesini istismar edip, kendi gündemleri peşinde koşanlardan asla olmadık. Hepimiz, beşeriz. Elbette eksiklerimiz hatta hatalarımız çıkabilir. Ama şehrimize kazandırdıklarımızı kimse inkar edemez. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı da, ilçelerimizin adaylarını da bu hüsnüniyetle belirledik. Pek çok aday adayı arasından, en az kırgınlığa yol açacak, en iyi hizmeti yapacak isimlerle, 31 Mart’ta sizlerin huzuruna çıkmaya çalıştık” dedi.

Erdoğan, Şanlıurfa adaylarını açıkladı

“YOLUNU DEĞİŞTİRENLERİN TERCİHLERİ KENDİLERİNİ İLGİLENDİRİR”

Geçmişte AK Parti ile yol yürüyüp, yolunu değiştirenlerle ilgili de açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, “Geçmişte bizimle birlikte yol yürüyüp, yolunu değiştirenlerin tercihleri kendilerini ilgilendirir. Herkes siyasetçi olabilir ama devletçi olamaz. Keşke her zaman, her durumda ideal olanı elde edebilsek. Bizim bu tür tartışmalarla kaybedecek ne vaktimiz ne de boşa harcayacak enerjimiz vardır” dedi.

"KISIR TARTIŞMALARIN İÇİNE ÇEKMELERİNE İZİN VERMEYİZ"

Kendilerini tartışmaların içine çekmelerine izin vermeyeceklerini söyleyen Erdoğan, “Mesele yatırımlarla şehrimize eser kazandırmaksa, insanımıza hizmet etmekse, bu hususlarda üzerimize kimseyi tanımıyoruz. Kimsenin bizi kendi kısır tartışmaları içine çekmesine izin vermeyiz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Şanlıurfa adaylarını açıkladı

AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları

Akçakale- Abdülhakim Ayhan

Birecik- Mahmut Mirkelam

Bozova- Suphi Aksoy

Ceylanpınar- Seyithan Atilla

Eyyübiye- Mehmet Kuş

Halfeti- Şeref Albayrak

Haliliye- Mehmet Canpolat

Harran- Mahmut Özyavuz (Cumhur İttifakı-MHP)

Hilvan- Aslan Ali Bayık

Karaköprü- Metin Baydilli

Siverek- Ali Murat Bucak

Suruç- Mustafa Yüksel

Viranşehir- Salih Ekinci

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49