Şanlıurfa basını Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliği görevine atanan Hasan Şıldak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Basın İlan Kurulu Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Tahir Gülebak, Urfanatik TV Yönetim Kurulu Başkanı Gülizar Gülebak, İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa İl Temsilcisi Şinasi İnan, Urfa Pusula İmtiyaz sahibi Hüseyin Özkan, Urfa Hizmet.com İmtiyaz sahibi Faruk Deveci, Urfanews Genel Yayın Yönetmeni Ali Güzel, Urfadasın.com İmtiyaz sahibi Yunus Emre Aktaşoğlu, Urfanatik TV Ana haber sunucusu Selahattin Yıldız, Urfanatik TV Spor Programcısı İbrahim Özgeliş ve Şanlıurfa Ajans İmtiyaz sahibi Musa Orak, bu anlamlı göreve atanmış olan Vali Şıldak'a tebrik ve desteklerini iletmek üzere bir araya geldi.

Şanlıurfa medyasının temsilcileri, Vali Şıldak'a nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevi dolayısıyla tebriklerini iletti. Yapılan bu ziyarette, şehrin yerel medya organlarının yöneticileri ve temsilcileri olarak, yeni Vali'nin görev süresi boyunca başarılı ve verimli çalışmalar yapmasını dilediler.

Eyyübiyeli Gençler Sıcaktan Kaçıp Havuza Dalıyor Eyyübiyeli Gençler Sıcaktan Kaçıp Havuza Dalıyor

Şanlıurfa Valiliği görevine getirilen Hasan Şıldak da basın mensuplarına teşekkür ederek, şehrin ve halkın çeşitli konulardaki haberlere ve bilgilere erişimine katkı sağlayan basının önemini vurguladı. Vali Şıldak ayrıca Şanlıurfa Basını ile koordineli olarak çalışacaklarını aktardı.

Editör: Haber Merkezi