Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Bozova’da güvercin kavgasında, 1 ölü, 2 kardeş tutuklandı
Olay, Bozova ilçesine bağlı Yaşlıca mahallesinde meydana geldi. İddialara göre Mahallede gençler arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü, kavgada parka taşıyla 16 yaşındaki Celal Badem ağır yaralandı. Kavganın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Celal Badem, kaldırıldığı Bozova Mehmet-Enver Yıldırım Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Badem'in ölümüyle ilgili M.A. K., ağabeyi K.K., N. A., F. K. ve O. C. R.'yi gözaltına aldı.
Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.A.K ile ağabeyi K. K., çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49